Inspiratie

SFEERSTIJL MODERN CHIC | LAMINAAT

In een modern chic interieur draait het om de kunst van het weglaten. Gebruik niet teveel woonaccessoires, maar slechts een paar grote objecten die gerust op mogen vallen. Kies voor royale meubels met doordachte vormgeving en strakke belijning. Materialen die we veel terugzien, zijn leer, velours, hoogglans, glas, hoogwaardig kunststof en RVS.

Lees meer

SFEERSTIJL URBAN JUNGLE | LAMINAAT

Kenmerkend voor deze woonstijl zijn de vele planten en het groen in huis. Maar dat niet alleen, ook bijpassende accessoires maken dat je je dichtbij de natuur waant. Qua materialen kies je voor hout, rotan, kurk en linnen. En de kleur van deze woonstijl? Die is, hoe kan het ook anders, groen!

Lees meer

EEN NIEUWE WITTE VLOER...

We hebben hem, een echt witte vloer in ons assortiment! De laatste tijd was er steeds meer vraag naar zo’n soort vloer. Interieurstylist en –blogger Rowena Donker van House-Proud maakte als een van de eersten kennis met deze vloer en legde hem in haar woonkamer. In deze blogpost neemt zij ons mee in haar zoektocht naar de nieuwe vloer en deelt ze het prachtige resultaat.

Lees meer

DE KEUZE VAN... | DANIELLE DE MEIJER

Daniëlle de Meijer is eigenaresse van De dochter van Mies, een woon- en cadeauwinkel in Uithoorn. Ze combineert haar winkel met een ontwerpstudio. Haar passie ligt in evenwicht creëren en alles kloppend maken. Onlangs gaf Daniëlle een verouderd woonhuis een totale makeover, waarvoor zij een Douwes Dekker-vloer adviseerde. Het resultaat is een prachtig eigentijds interieur, met rust en warmte als basis.

Lees meer

SFEERSTIJL MODERN CLASSICS | PVC

Deze woonstijl gaat uit van een strakke en robuuste basis, maar wel met een hoge mate van luxe en comfort. Rijke stoffen en royale meubels creëren een gevoel van weelde en kwaliteit. Tijdloze klassiekers in mooi leer, wol of authentiek hout maken de klassiek moderne woonsfeer compleet.

Lees meer

SFEERSTIJL COSY COTTAGE | LAMINAAT

Een romantisch interieur geeft een geborgen gevoel en creëert een warm welkom. Kenmerkend voor deze woonstijl zijn poederige pastel- en nudetinten, materialen als licht hout en zachte natuurlijke stoffen zoals velours en linnen.

Lees meer

SFEERSTIJL INDUSTRIAL CITY | PVC

Geef je huis een ruimtelijke uitstraling met een krachtige basis en richt het in met lichte meubels met een open structuur en slanke lijnen. Voor deze stijl is een gemêleerde PVC-vloer in grijs- of bruintinten een geweldige basis. Leg de vloer zonder drempels door de gehele ruimte, dan lijkt deze enorm!

Lees meer

SFEERSTIJL PURE BASICS | LAMINAAT

De Pure Basics woonstijl begint met een rustige basis. Je kiest een Douwes Dekker laminaatvloer met een natuurgetrouwe structuur en combineert deze met stoer vormgegeven houten tafels en kasten en naturel getinte banken en stoelen zonder poespas. Heldere vormen en lijnen, geen tierelantijnen en dessins. Dat oogt lekker ongedwongen; eenvoud in haar puurste vorm.

Lees meer

SFEERSTIJL VINTAGE URBAN | PVC

Omdat je in Nederland helaas niet het hele jaar buiten kan leven, haal je het buitenleven gewoon naar binnen! Dus pak je rotan stoel op en zet 'm binnen naast je metalen kast vol cactussen en vetplanten. Hang een oude schoolplaat vol planten op en maak stillevens met vazen vol droogbloemen en takken op je theetafel.

Lees meer
Scroll to top