Inspiratie

Een stijlvolle leef-keuken als middelpunt van de woning

Binnenkijken bij ondernemer Thomas van Rooijen en zijn vrouw Emma. Toen vorig jaar hun kleine meid Rosie werd geboren keken ze uit naar een ruimere woning. Ze vonden hun nieuwe huis fijn op loopafstand van het gezellige centrum. Wel was er sprake van een smaakverschil met de vorige bewoner, het huis voelde kil en ongezellig aan. Dat moest anders: het huis ging op de schop! Kort na de sleuteloverdracht stond de witte hoekkeuken al op Marktplaats!

Lees meer

Houten vloer in de badkamer, kan dat?

Waar we houten vloeren eerst vooral in de woonkamer en slaapkamers zagen, komen we nu ook steeds vaker hout tegen in de badkamer. Het gebruik van hout creëert een warme en rustgevende sfeer en dat is vaak precies wat een badkamer kan gebruiken. Het wordt niet voor niks veel gebruikt voor sauna’s en wellness oorden.

 

Lees meer

De landelijke keuken heeft nu een stoere uitstraling

Toen Chantal en Remco vijf jaar geleden hun handtekeningen zetten onder het koopcontract van hun nieuwe woning, wisten ze al dat er heel wat werk aan de winkel was. Want hoewel het huis gezegend was met voldoende kamers en een ruime tuin, sloot de woonsmaak van de vorige bewoners minder aan bij hun wensen. Het was een uitdaging die ze zeker zagen zitten! ‘’We maakten het huis zoveel mogelijk naar wens!’’

Lees meer
Douwes Dekker PVC vloer beton tegel in de keuken

Gedurfd variëren in het patroon

Bij Douwes Dekker® vind je PVC-vloeren in alle soorten en maten. Niks ‘’goedkope uitstraling’’ of ‘’teveel repeterend patroon’’! Stuk voor stuk mooie decoren met een natuurlijke uitstraling, waarbij je naast diverse houtdecoren ook kunt kiezen uit steendecoren of betonlook. 

Lees meer

VISGRAAT: VAN KLASSIEK NAAR TREND

De visgraatvloer is terug! Deze toepassing geeft je vloer nog meer karakter en een luxe uitstraling vol dynamiek. Daarom wordt de visgraatvloer inmiddels in een actuele uitvoering in vele woonstijlen toegepast, van Scandinavisch tot industrieel en van landelijk tot modern.

Lees meer
5x vloerinspiratie

5x Vloerinspiratie tips voor het inrichten van je huis

Hoe kies je de juiste vloer voor je huis? In deze blogpost met video deelt interieurblogger, stylist en fotografe Souraya van Binti Home 5x haar vloerinspiratie tips voor het inrichten van de woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte in huis. Aan de hand van inspirerende moodboards neemt ze je mee door een aantal woonstijlen.

Lees meer

EEN WITTE VLOER | RUIMTE EN RUST

Voor Nicole en haar vriend Martijn was 2017 een bijzonder jaar. Ze wonnen niet alleen een nieuwe witte vloer, maar werden ook voor het eerst papa en mama van zoontje Dax. In deze blogpost vertelt Nicole over haar liefde voor interieur en deelt ze haar ervaringen met hun nieuwe vloer.

Lees meer

5x STYLINGTIPS SLAAPKAMER INRICHTEN

In deze blog deelt interieurblogger, stylist en fotografe Souraya van Binti Home 5 handige stylingtips voor het inrichten van je slaapkamer. Met onder andere de tip voor de juiste vloer als goede basis. Met deze praktische aanwijzingen van Souraya kun je zo aan de slag met het inrichten van je slaapkamer!

Lees meer

SFEERSTIJL INDUSTRIAL VINTAGE | LAMINAAT

De industriële trend is inmiddels een goede bekende in interieurland en lijkt een echte blijver te worden. Geen wonder, want de robuuste en doorleefde materialen die bij deze trend horen, brengen je interieur helemaal tot leven. Combineer materialen als metaal, leer, (onbewerkt) hout en beton voor een stoere look.

Lees meer

ERIN OF ERUIT?

Na een intensieve maand van huizenjagen vond interieurblogger en –stylist Rowena Donker haar droomhuis. Daarmee breekt voor haar een leuke maar ook drukke tijd aan. Genoeg ideeën, maar ook evenzoveel uitdagingen! Zo vroeg ze zich tijdens haar zoektocht af of ze haar huidige witte laminaatvloer wel goed zou kunnen leggen over een bestaande tegelvloer met vloerverwarming. In deze blogpost deelt ze haar ervaringen en de mogelijkheden.

Lees meer
Scroll to top