Bij mij thuis #1 | Laminaat | Eigentijds grijs eiken

In ons huis mag geleefd worden! Dat betekent dat er geregeld een flinke bak speelgoed van de kids wordt omgekieperd of dat vriendjes met moddervoetjes naar binnen komen rennen.

 

Bij zo'n spontane instuif moet je je niet te druk maken om plakvingers en omgestoten bekers ranja. De keuken is het middelpunt; daar verzamelen onze vrienden en familie graag wanneer ik tijdens een feestje de lekkere hapjes uit de oven trek.

Voorheen hadden wij daar een gietvloer, die zag er naderhand altijd verschrikkelijk uit. Krassen van de barkrukken en een toplaag die begon te slijten. Daarom zijn we nu heel blij met deze krasvaste laminaatvloer! Deze kan tegen een stootje en is bestand tegen grote hoeveelheden vrienden, kinderen, speelgoed en geknoeid eten.

Grafisch ontwerper Marije Brouwer (36) woont samen met David Fictoor (41) en is moeder van Nero (8), Matias (4) en Lexi (1).

Onze woonstijl is een beetje stoer en industrieel, maar wel gezellig en redelijk losjes gestyled. Onze stoere keuken hebben we bijvoorbeeld gecombineerd met een vintage metalen bordenrek waarin onze kleurrijke glazen, kopjes en terracotta servies een mooi plekje hebben. In de woonkamer staan in een vakkenkast tussen de boeken en hippe woonaccessoires de lego-creaties van de kinderen tentoongesteld.

 

Terug naar overzicht
Scroll to top