Een stijlvolle leef-keuken als middelpunt van de woning

Binnenkijken bij ondernemer Thomas van Rooijen en zijn vrouw Emma. Toen vorig jaar hun kleine meid Rosie werd geboren keken ze uit naar een ruimere woning. Ze vonden hun nieuwe huis fijn op loopafstand van het gezellige centrum. Wel was er sprake van een smaakverschil met de vorige bewoner, het huis voelde kil en ongezellig aan. Dat moest anders: het huis ging op de schop! Kort na de sleuteloverdracht stond de witte hoekkeuken al op Marktplaats!

De nieuwe leef-keuken in stoer zwart-wit werd geplaatst in het middelpunt van de woning, als een echte eyecatcher! De comfortabele barkrukken matchen uitstekend met het marmerlook aanrechtblad en zijn perfect voor een gezellige borrel of uitgebreid natafelen. Alle wanden in de woning werden strak gestuukt, met voorzetwanden om de tv en keukenkasten in te bouwen. Boven het keukeneiland creëerden de nieuwe bewoners een zwevend plafond, met indirecte verlichting. Door het hele huis werd een voortreffelijk muzieksysteem ingebouwd, volledig party-proof!

De oude vloer moest ook plaatsmaken. "Een vloer moet sfeer en warmte brengen, dat misten we hier. Het is een ruime woonkamer dus kozen we uit de uitgebreide
collectie laminaatvloeren van Douwes Dekker® de Solide, extra brede plank Oregano. Deze zijn een stuk breder dan standaard laminaat, waardoor het zelfs nog een vergrotend effect heeft". Deze laminaatvloer is geproduceerd met een nieuwe techniek waarbij het houtpatroon in de vloer mooi doorloopt in de vellinggroef. De vloer werd buitengewoon
strak gelegd, dankzij het unieke kliksysteem. De toplaag van de vloer heeft een voelbare structuur die exact meeloopt met het patroon eronder en is afgewerkt met een sterke coating. Hierdoor is de vloer kras-vast en volledig waterbestendig, dat is fijn met opgroeiende kinderen! Ook is deze vloer goed te combineren met de vloerverwarming die eronder is aangelegd. "Heerlijk comfortabel en we zijn blij dat die lelijke radiatoren de deur uit zijn!".

"Alles moest flink onder handen genomen worden in dit huis, maar we zijn enorm trots en tevreden met het eindresultaat. Dit stoere extra breed laminaat is echt een topper!".

Bekijk hier de waterbestendige Trots en Krachtig Douwes Dekker collectie. 

Terug naar overzicht
Scroll to top