Douwes Dekker PVC vloer beton tegel in de keuken

Gedurfd variëren in het patroon

Bij Douwes Dekker® vind je PVC-vloeren in alle soorten en maten. Niks ‘’goedkope uitstraling’’ of ‘’teveel repeterend patroon’’! Stuk voor stuk mooie decoren met een natuurlijke uitstraling, waarbij je naast diverse houtdecoren ook kunt kiezen uit steendecoren of betonlook. Daarbij zijn ook trendy patronen beschikbaar zoals een visgraat of hongaarse punt. Een zeer veelzijdige collectie dus, allemaal met de geweldige voordelen van PVC!

Er zijn in de collectie ook decoren die in verschillende patronen leverbaar zijn. Zo kan je er dus voor kiezen om in je woonkamer een opvallend patroon te leggen, zoals de hongaarse punt, maar om in de gang en keuken een riante plank toe te passen. Maar dan wel overal met hetzelfde kleurtje! Zo realiseer je een rustige basis met uniform kleurenpalet. Hou je juist wel van grote contrasten? Combineer gerust de flinke tegels in de keuken met een visgraatpatroon in de woonkamer. Grandioos! Als je het houtdecor laat terugkomen in de keukendeurtjes is het plaatje compleet.

Zorgeloos PVC voor je hele woning
Ben je ambitieus als je streeft naar perfectie? Als je geen genoegen neemt met ‘’nee’’ als je aangeeft dat je jouw vloer ook wilt toepassen in de natte ruimte van je badkamer? Deze serie Douwes Dekker® PVC-vloeren is uniek door een grote keuze in watervaste vloeren. Ze zijn zonder uitzondering ook geschikt voor de badkamer en keuken. Match gerust een stoere en levendige visgraat op de bovenverdieping met een planken variant in de badkamer.

Douwes Dekker Riante plank gemberkoek pvc vloer in de badkamer
Douwes Dekker Riante plank gemberkoek pvc vloer in de badkamer

De collectie bestaat uit riante planken, flinke tegels, visgraten en hongaarse punten. De 4-zijdige minivellingkant geeft een mooi beeld en de 0,55 mm dikke slijtlaag is bijzonder sterk. Klinkt geweldig, nietwaar? Het wordt nóg beter: de riante planken hebben tot wel 16 verschillende planken per decor. En omdat de visgraten en hongaarse punten uit dezelfde decoren komen als de riante planken hebben deze zelfs nog meer dan 16 verschillende delen per decor. Daardoor zie je minder herhaling in je vloer, het oogt bijzonder natuurgetrouw.

PVC-vloeren hebben prettig loopcomfort en uitstekende geluidsdemping. Douwes Dekker Ambitieus is daarbij zeer geschikt voor vloerverwarming met een RC-waarde die tussen de 0,02 en 0,088 m2 K/W ligt, afhankelijk van de vloer die je kiest.

Terug naar overzicht
Scroll to top