House Rules NL teams

DOUWES DEKKER OPNIEUW IN HOUSE RULES NL

 

Na een succesvolle samenwerking in de eerste twee seizoenen van het bekende en populaire klusprogramma House Rules NL, speelt Douwes Dekker ook in het derde seizoen weer de hoofdrol op de vloer. Wekelijks is te zien hoe de klusteams het huis van een van de deelnemers onder handen nemen en een volledige makeover geven, inclusief een nieuwe vloer. Kijk je ook mee?

 

In het nieuwe seizoen, dat 26 september van start gegaan is, kunnen we niet één, maar twee dagen per week genieten van de klusperikelen en verbouw-skills van de deelnemers. Net als in de vorige series verbouwen vijf koppels elkaars huis rigoreus aan de hand van vooraf opgestelde ‘huisregels’. Het is aan de koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren en in korte tijd verschillende ruimtes in het huis een complete make-over te geven. Dit doen ze onder toeziend oog van juryleden Odette Simons en Osiris Hertman. Presentatrice Daphne Bunskoek volgt de stellen in de felle strijd om de hoofdprijs die bestaat uit twee jaar hypotheekvrij wonen.

 

Vooral de laminaatvloeren met extra brede plank uit de nieuwste collecties Sympathiek en Elegant zijn erg in trek bij de kluskoppels. Niet vreemd, want deze extra brede planken met een natuurgetrouwe en matte houtstructuur creëren een mooi ruimtelijk effect. Tot aan 22 november, de dag van de live finale, is wekelijks te zien hoe het de stellen vergaat bij het kiezen en leggen van de vloeren.

 

Via de Facebookpagina van Douwes Dekker vloeren delen we wekelijks het nieuws rondom House Rules en de vloeren die voorbij komen. Volg ons ook en blijf op de hoogte!

 

House Rules NL | iedere dinsdag en woensdag om 20:30 uur | Net5

 

sfeerfoto's vloeren House Rules