Laminaat vloeren

Laminaat vloeren

Passend bij elke woonstijl

Laminaat vloeren zijn al meer dan 20 jaar voor veel mensen een begrip. Laminaat bestaat uit een met kunsthars geïmpregneerde decorlaag op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem en wordt altijd ‘zwevend’ gelegd. Dit kan ook op vloerverwarming en –koeling.

Deze vloeren zijn uitstekend bestand tegen krassen, vallende voorwerpen en vlekken, extreem slijtvast, onderhoudsarm en heel gemakkelijk schoon te maken. In combinatie met de juiste ondervloer is laminaat ook geluidsarm. Niet alleen in de ruimte waar de vloer ligt, maar ook naar je benedenburen toe. De decorlaag wordt gemaakt met de modernste druktechnieken, waardoor je kunt kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten en diktes. De Douwes Dekker-dealers bieden voor alle vloeren bijpassende randafwerking.

Pagina
Pagina

Voordelen van laminaat vloeren

Grote keuze
Je kunt kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe houtdecors in diverse formaten. Bij Douwes Dekker® vind je bovendien altijd de randafwerking die perfect bij je nieuwe vloer past!

Hoge krasbestendigheid
Laminaat is uitstekend bestand tegen krassen van het meeste kinderspeelgoed, nagels van huisdieren en wieltjes van kantoormeubels, mits deze van het ‘zachte’ type zijn. Ter voorkoming van onnodige krassen raden wij aan onder de poten en glijders van je meubels goede (vilt)glijders aan te brengen. Vraag hiernaar bij de Douwes Dekker®-dealers.

Slag- en stootbestendig
De opbouw van het laminaat maakt je vloer uiterst slagvast, waardoor deze zelfs voldoet in de meest veeleisende omgevingen. De kunsthars toplaag beschermt de vloer zo goed mogelijk tegen schade door vallende voorwerpen, naaldhakken enzovoort.

Vlekken geen probleem
Laminaat is uitstekend bestand tegen allerlei vlekken. Zelfs die van koffie, wijn en cosmetica. Verwijder vlekken wel altijd direct.

Waterbestendig
De watervaste toplaag en het nauwsluitende kliksysteem van onze laminaatvloeren bieden een uitstekende bescherming tegen water of ander vocht. Dweil plassen water en vocht wel altijd gelijk op.

Geluidsarm
In combinatie met de juiste ondervloer is laminaat geluidsarm. Dit geldt voor de de ruimte zelf en ook naar je benedenburen toe.

Geschikt voor vloerverwarming en -koeling
Laminaat is geschikt voor op vloerverwarming en -koeling. Wij adviseren je hier altijd een van onze dealers bij te betrekken voor het beoordelen van de situatie ter plaatse en het voorschrijven van de juiste ondervloer en installatiemethode.

Zeer onderhoudsvriendelijk
Dankzij het egale oppervlak komen stof en los vuil niet in de vloerbedekking zelf terecht, zodat je dit met een stofwisser of -zuiger heel gemakkelijk kunt verwijderen. Met de minste inspanning altijd een schone vloer!

Extreem slijtvast
De combinatie van de stabiele, harde HDF-drager en slijtvaste toplaag maakt laminaat extreem slijtvast. Hierdoor zul je er vele jaren plezier van hebben.

Thuis of op het werk
Door de hierboven beschreven voordelen is laminaat geschikt voor zowel thuis als op het werk. Onze dealers adviseren je graag welke Douwes Dekker®-vloer het beste bij jouw wensen past!

Milieuvriendelijk
Al het hout dat in de Douwes Dekker®-vloeren verwerkt wordt, komt uit duurzaam beheerde bossen.

Scroll to top