Collecties - Plank / 1-strook

Collecties - Plank / 1-strook

Je interieur laat zien wie je bent

Kies je voor laminaat of PVC? Douwes Dekker biedt twee soorten vloeren in 8 collecties, die allemaal hun eigen karakter én voordelen hebben. Laminaat vloeren hebben we in zes collecties en PVC vloeren vind je bij ons in 2 collecties. Elke vloer heeft zijn eigen specifieke kenmerken: stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch, trendy of klassiek. In totaal kun je kiezen uit meer dan 60 soorten vloeren! En goed om te weten: alle Douwes Dekker vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Filteren

Plankenvloeren / 1-strooksvloeren

Ondanks de vele alternatieven is de plankenvloer of 1-strooks vloer nog steeds de meest gekozen vloer. Het is eenvoudig, trendy en tijdloos met een krachtig karakter. De rechte lijnen van de plankenvloer zorgen ervoor dat een ruimte optisch langer of breder lijkt. Dit creëert een oase van rust. Bovendien zorgt de ‘embossed in register’ structuur voor een authentieke beleving.

Douwes Dekker® heeft een ruime collectie plankenvloeren beschikbaar in diverse kleuren. De collectie is uitgevoerd in zowel laminaat als PVC. Voor welke plankenvloer ga jij?

Plankenvloeren met karakter

Bij Douwes Dekker® heb je de keuze uit 54 verschillende soorten plankenvloeren. Elke plankenvloer heeft zijn eigen karakter: stoer of strak, industrieel of landelijk, trendy of klassiek. Voor elke woning is er een bijpassende 1-strooksvloer. Daarnaast zijn alle vloeren van Douwes Dekker® onderhoudsarm en uitstekend bestand tegen krassen. Ook goed om te weten: alle vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming- en koeling.

Ruimte en rust in huis

Een vloer speelt een belangrijke rol in het design van een ruimte. Niet alleen de wanden en het plafond kunnen een ruimte optisch groter laten lijken, maar ook een vloer heeft hier invloed op. Hoe kun je ervoor zorgen dat een ruimte groter oogt? Het formaat van de plank speelt hierbij een grote rol. Heb je een ruime woonkamer dan zullen lange planken de ruimte langer maken. Onze Elegant-collectie bevat 8 plankenvloeren in verschillende decoren met een lengte van 220 cm. Dit is bijna twee keer zo lang als de meeste standaard laminaatcollecties. Leg de planken in de lengte en je zult zien dat de ruimte een stuk langer lijkt. Wil je een ruimte optisch breder laten lijken, gebruik dan brede planken. Ideaal voor bijvoorbeeld een hal of de gang. Door de plankenvloer ook in de breedte te leggen voorkom je dat dat de ruimte smal oogt. Door een ruimte optisch langer en/of breder te laten lijken creëer je niet alleen meer ruimte, maar ook meer rust in huis. Bekijk onze uitgebreide collectie en kies de Douwes Dekker® vloer die bij jouw woonwensen past.

Scroll to top