Collecties - Tegel

Collecties - Tegel

Je interieur laat zien wie je bent

Kies je voor laminaat of PVC? Douwes Dekker biedt twee soorten vloeren in 8 collecties, die allemaal hun eigen karakter én voordelen hebben. Laminaat vloeren hebben we in zes collecties en PVC vloeren vind je bij ons in 2 collecties. Elke vloer heeft zijn eigen specifieke kenmerken: stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch, trendy of klassiek. In totaal kun je kiezen uit meer dan 60 soorten vloeren! En goed om te weten: alle Douwes Dekker vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Filteren

Tegelvloer

Wil je de looks van een tegelvloer, maar met de voordelen van laminaat of PVC? Zoek dan niet verder! Bij Douwes Dekker® heb je een ruime keuze uit diverse tegelvloeren uitgevoerd in beide varianten. De betonlook tegels hebben een zichtbare steenstructuur waardoor zowel de laminaat tegelvloeren als de PVC tegelvloeren natuurgetrouw aanvoelen als een echte betonnen vloer. Wanneer je kiest voor een tegelvloer van Douwes Dekker® kies je voor een trendy vloer die comfortabel aanvoelt en bovendien uitstekend te combineren is met vloerverwarming.

Betonlook

De betonlook trend is helemaal hot en happening op het moment. Je ziet het terug in alle facetten van het interieur. Van meubels tot accessoires, maar dus ook in vloeren. Met betonlook haal je een stoer, robuust en industrieel tintje in huis. De Douwes Dekker® laminaat tegels en PVC tegels sluiten hier perfect op aan. Verkrijgbaar in uiteenlopende grijstinten, van licht tot antraciet, maar ook in een warme bruintint. Kies bijvoorbeeld voor de PVC tegel Brownie. Combineer deze vloer gerust in de keuken met een mooi houtdecor in de woonkamer. Of haal het loft-gevoel in huis met de donkergrijze beton laminaat tegel. Perfect toe te passen in een interieur van minimalistisch design, maar ook in een woning waar de industriële stijl de hoofdrol speelt.

Ideaal voor de badkamer

Bij een badkamer denk je al snel aan tegels op de vloer. Echter zijn tegels vaak kostbaar. Bij Douwes Dekker® bieden we daar de oplossing voor. Onze PVC tegels zijn zeer waterbestending en lenen zich daarom perfect voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Dit zorgt er niet alleen voor dat je de uitstraling van een tegelvloer in huis haalt, maar het voelt ook nog eens warm aan. Daarnaast is het uiterst onderhoudsvriendelijk. Het tijdrovende klusje van het verwijderen van kalkvlekken en het schoonmaken van de voegen is verleden tijd. Met het gebruik van een PVC reiniger is de badkamervloer binnen no-time schoon. Alle Douwes Dekker® PVC tegels zijn zowel verkrijgbaar in een plak- als klikvariant.

Scroll to top