Collecties - Visgraat

Collecties - Visgraat

Je interieur laat zien wie je bent

Kies je voor laminaat of PVC? Douwes Dekker biedt twee soorten vloeren in 8 collecties, die allemaal hun eigen karakter én voordelen hebben. Laminaat vloeren hebben we in zes collecties en PVC vloeren vind je bij ons in 2 collecties. Elke vloer heeft zijn eigen specifieke kenmerken: stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch, trendy of klassiek. In totaal kun je kiezen uit meer dan 60 soorten vloeren! En goed om te weten: alle Douwes Dekker vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

Filteren

Visgraat vloeren

De visgraatvloer is de trend van het moment. Deze karaktervolle vloer geeft jouw woning een luxe uitstraling vol dynamiek. Douwes Dekker haakt in op deze trend met twee unieke collecties: de Galant-collectie met visgraat laminaatvloeren en de Ambitieus-collectie met visgraat PVC-vloeren. Met deze prachtige vloeren met authentieke houtstructuur haal jij de look-and-feel van echt parket in huis, maar met de voordelen van laminaat en PVC. Bekijk de collecties en kies de visgraatvloer die past bij jouw woonstijl.

 

Van modern tot industrieel

Een visgraatvloer past bij veel verschillende woonstijlen. Zo is het de perfecte keuze als je niet houdt van al te veel kleur of printjes op de muur. Deze vloer matcht namelijk goed bij witte muren omdat de dynamiek in de vloer al de nodige aandacht trekt. Combineer de visgraatvloer met strakke zwarte meubels en accessoires en je moderne interieur is compleet.

De visgraatvloer vindt ook zonder moeite zijn weg in een industriële woonsfeer. De authentieke houtstructuur valt perfect te combineren met stoer materiaal zoals staal of leer. Denk aan een ruimte met zwarte stalen kozijnen en een grote leren bank. Hiermee creëer je een prachtig contrast in huis.

Klassieke en reuze visgraat

De collectie van Douwes Dekker® bevat zowel klassieke visgraatvloeren als reuze visgraatvloeren. De klassieke visgraatvloer bestaat uit kleine, smalle planken en is uitermate geschikt voor kleine woningen of smalle ruimtes in huis. Doordat de afmetingen van de planken worden er meer banen gecreëerd en komt het visgraatpatroon beter tot zijn recht. Daarnaast zorgt de fijne vloerstructuur van de klassieke visgraatvloer ervoor dat een ruimte groter lijkt en optisch wordt verdiept.

Wil je een grote ruimte voorzien van een prachtige visgraatvloer? Dan is de reuze visgraatvloer wellicht wat voor jou. De grote, brede planken creëren uiteraard hetzelfde patroon, maar je voorkomt dat de ruimte druk oogt.

Scroll to top